preloader

Ismerjen meg minket.

Cégünk biztos megoldást jelent áruszállítással, fuvarozással, költözéssel kapcsolatos problémáira. Bizalommal fordulhat hozzánk épületen belüli anyag-, és bútormozgatás igényével is.

1994-ben kezdődött az Angle Transport elődjeként létrejött fuvarozó egyéni vállalkozás története, amely néhány személycsere és szerkezeti átalakulás után 2009-ben nyerte el a jelenlegi cégformáját.

A közel két évtizednyi tapasztalat és a szakmán belül is elismert gyakorlott rakodói csapat megnyugtató garanciát nyújt megbízóink számára.

Hosszú távú szerződéseink is jóleső bizonyítékai erőfeszítéseink célba érésének.

Mindig körültekintően válassza ki partnereit, ha költözik vagy szállíttat, hiszen egy élet munkájával összegyűjtött értékeit bízza átmenetileg másra, pár ezer Forint megtakarítás aránytalan kockázatot jelent az ingóságaihoz mérve.

Egyedülálló tapasztalattal bírunk irattárazási munkák, irattárrendezések, kialakítások, szállítások terén.

A hazai extrém sport rendezvényeken rendszeresen végzünk építési és szállítási feladatokat, a felnövekvő nemzedék egészsége és sportolási lehetőségei iránti elkötelezettségünknek köszönhetően az utóbbi időkben már támogatóként is jelen voltunk.

Több száz sikeresen elvégzett munka a lakosság körében, ezáltal kialakult ajánlói kör igazol minket és az ön esetleges választását!

Sajnos hazánkban még nem terjedt el a szállítás előtti minőségi előkészítés, a bútorok szállítható állapotig történő szétszerelése és csomagolása. Szolgáltatásaink között természetesen szerepel ez is, különböző méretű és típusú dobozokat tudunk biztosítani, hullámpapír és légpárnás fólia kerülhet a kényesebb darabokra.

Igény szerint asztalos kolléga végzi a bútorok szét- és összeszerelését.

Az országban egyedül álló bútorszállításra kialakított teherautóink alacsony platóval, nagy belmagassággal, körben párnázott kötöző helyekkel szolgálják a biztonságos kényelmes munkát.

Többféle teherautó közül választhatnak partnereink, 6m3, 15m3, 22m3 és 40m3 méretek állnak rendelkezésre.

Viszonyításként, a 22m3 elegendő nagyjából egy 1,5 szobás panellakás bel tartalmának átszállításához.


Tiszteljen meg minket bizalmával!

GYIK

Azonnali szállításra van szüksége?

Lépjen velünk kapcsolatba minél hamarabb.